0528 278 862 info@eivissasun.nl Het Haagje 158, 7906 AE Hoogeveen
Ergoline zonnebanken
Topkwaliteit
Gezellige zonnestudio
gratis parkeren
Gevestigd in
Hoogeveen
Reserveer Online!

Zonnebanken

Zonnebanken

Bij Zonnestudio Eivissa Sun staan kwaliteit en comfort voorop. Daarom kiezen wij voor zonnebanken van Ergoline. Ergoline is wereldwijd met afstand het meest geliefde merk zonnebank. Innovatieve UV-technologieën, futuristisch design, uitstekende comfort, doordachte uitvoering, voorbeeldige kwaliteit en professionele ondersteuning maken Ergoline sinds meer dan 30 jaar de nummer 1. In onze zonnestudio beschikken wij over 2 verschillende type’s van Ergoline.

De Ergoline / Level 1 (lichte bank)

Dankzij het ergonomisch ligvlak ligt u zeer comfortabel. U profiteert bovendien tijdens het zonnen van talrijke extra’s. Voor de gewenste verkoeling kunt u niet alleen gebruik maken van het ventilatiesysteem, maar ook van de airconditioning. Daarnaast kunt u zich laten benevelen met een vitaliserende of ontspannende aromageur. Deze aromatoepassing neutraliseert de kenmerkende UV-geur. Een heerlijk ontspannen moment voor uzelf!

De Ergoline / Level 2 (sterke bank)

Heerlijk bruinen in een ruim toestel boordevol comfort. Dit is wat de Level 2 van Ergoline met extra sterkte UV lampen u kunnen bieden. Door een uniek zelfontwikkelde functie zijn deze toestellen nooit te warm of te koud. De ergonomische vormgeving van de Level 2 Ergoline maakt ontspannen bruinen mogelijk. De vitaliserende of relaxerende aromaprogramma’s zorgen voor de neutralisering van de UV geur. Ook qua ligcomfort is deze zonnebank een aanrader.